HIIT, hogy célba érj

Ha karcsúbb lábakra, több izomra vagy egészséged megőrzésére vágysz, a HIIT-edzések segíthetnek céljaid elérésében.

A könnyedén saját célkitűzéseidre szabható HIIT (magas intenzitású intervallum edzés) rövid, intenzív edzésekkel pörgeti fel a pulzusod, és ezt az állapotot folyamatosan fenn is tartja.

Ezeket a kellékeket nem igénylő, a zsírégetést, az izomépítést és az általános állóképességet fejlesztő, pörgős és fullasztó edzéseket bárhol, bármikor elvégezheted. Appjainkkal a kívánt súly csupán karnyújtásnyira van.
Érd el gyorsan a kívánt súlyodat

Jó eséllyel te is alig várod, hogy némi változás szemtanúja légy magadon – még akkor is, ha nincs elég időd az edzésre. Szerencsére a Seven pörgős edzései mindössze napi hét perc alatt segítenek elérni céljaidat.

Amellett, hogy az edzések könnyedén beilleszthetők a rutinodba, az app demókkal mutatja be, mit jelent pontosan, ha 30 másodpercig térdemelést vagy forgással egybekötött fekvőtámaszt kell csinálnod.

Az alkalmazáson belüli célok ráadásul tovább motiválnak, így biztosan törekszel majd arra, hogy találj hét percet a napodban egy kis edzésre, bármilyen elfoglalt is légy.
A Seven szabadidőd felemésztése nélkül hoz formába.

Seven – Quick At Home Workouts

Legyen személyre szabott edzésterved

Az adidas Training by Runtasticban céljaidnak megfelelő edzéseket találsz. Mielőtt belevágnál a legújabb edzésprogramba, meg kell válaszolnod, mi a célod: súlycsökkentés, izomépítés vagy súlyod megőrzése. Válaszaid – és személyes célkitűzéseid – felhasználásával az app létrehoz számodra egy 12 hetes, személyre szabott edzéstervet.

A napi feladatok a különböző testrészek és intenzitások közt váltakoznak, így kimerülés nélkül érheted el céljaidat.

adidas Training by Runtastic

Ideje edzeni

A HIIT-edzések természetüknél fogva struktúrát igényelnek, ez azonban nem jelenti azt, hogy neked minden lépést követned kell. Ha jobban csíped a szabadabb programokat, az Interval Timer Pro segítségével mérheted az időt anélkül, hogy megadott feladatokra szorítkoznál.

Ha szívesebben váltogatnád a húzódzkodást és a négyütemű fekvőtámaszt, mielőtt térdfelhúzásra és rövid sprintekre váltasz, azt is megteheted.

Az Interval Timer Próval beállíthatod a magas intenzitású részeket és a köztük lévő pihenést, sőt azt is, hány körből álljon az edzés. Az egyes részek elejét és végét az app sípszóval jelzi – a többi csak rajtad múlik.