Ideje felfrissíteni a maszkok használatát a szelepes szájmaszk alkalmazásával

Másfél éve járunk a COVID-19 járványban. Bár néhány dolog javult, a járványnak nincs vége. Bizonyos megyékben ismét emelkedtek az esetek számai, és 2021. augusztus 23 -tól Washington állam mindenkitől megköveteli, hogy oltási státusztól függetlenül viseljen maszkot a beltéri nyilvános helyeken.

Bár nem kötelező a szelepes szájmaszk viselete, mégis hasznos lehet számos ember számára a kültéri környezetben, például szabadtéri koncerteken, vásárokon és a mezőgazdasági termelői piacokon.

A rendkívül fertőző Delta változat megújult éberséget és jobb „maszkhigiéniát” igényel. Valószínűleg a vártnál tovább fogunk foglalkozni a COVID-19 járvánnyal. Továbbra is védenünk kell a védőoltásra nem képes közösségünket, beleértve a 12 év alatti gyermekeket és az immunrendszer gyengült tagjait és a szelepes szájmaszk is hatékony része lehet ennek.

Tehát itt az ideje felmérni a szelepes szájmaszkok minőségét és kínálatát – hogy a lehető legjobb szűrő- és illeszkedő maszkot vagy légzőkészüléket kapjuk meg ezek közül. Ahhoz, hogy ellenálljon a Delta változatnak, jó illeszkedést és kiváló minőségű szelepes szájmaszkot kell használni.

Különösen nagyobb kockázatú helyzetekben használja a lehető legjobb minőségű és legjobban illeszkedő darabot. A legmagasabb minőségű maszkokat úgy tervezték és tesztelték, hogy megfeleljenek a szabványoknak. Ez azt jelenti, hogy egyenletes teljesítményt nyújtanak a COVID-19 terjedésének megakadályozása érdekében.

A Delta változat elleni legjobb védelem érdekében van, amikor meg kell fontolnunk a jobb minőségű gyártmányokat. Bizonyos helyzetekben különösen fontos lehet egy szelepes szájmaszk használata.