iPhone szerviz a körúton

Minden iPhone tulajdonosnak meg kell ismernie a Teréz körút 12-ben működő IONIC iPhone szerviz üzletet. A gyors és megbízható szerviz szaküzlet könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is, jöhetünk ide az M1-es metróval, vagy a 4-es és a 6-os villamossal.

Nagy előnye az IONIC iPhone szerviznek, hogy hétköznap reggel 9-től este 7-ig nyitva tart és szombaton is fogadja az ügyfeleket délelőtt 10-től délután 2-ig. Így munkaidőn kívül is beadhatjuk hozzájuk bármelyik Apple készülékünket, legyen az iPad, iPhone vagy iPod. Bár az IONIC iPhone szerviz kifejezetten Apple készülékek javítására szakosodott, mégis szívesen vállalják más típusú mobiltelefonok vagy táblagépek javítását is.

Úgyhogy rögtön hozhatjuk a nagyi lepukkant telefonját is, hátha életre tudják kelteni a szakemberek, és mosolyt csalhatunk nagyika arcára. Micsoda megkönnyebbülés ez neki! Nem kell majd kínlódnia azzal, hogy egy újabb típusú telefon csínját-bínját elsajátítsa!

Az iPhone szerviz honlapján részletes tájékoztatást kaphatunk az egyes alkatrészek cseréjének áráról. Így, ha tudjuk, hogy mi romlott el a készülékünkben, akkor már a szervizelés előtt látni fogjuk, hogy mennyibe fog kerülni nekünk a javítási munka. Ha viszont nem tudjuk, hogy mi romlott el, akkor kérhetjük a szerviztől a hiba megállapítását. A hibafeltárás árát nem számolja fel számunkra az IONIC iPhone szerviznek a csapata, ha a készülékünket utána náluk javíttatjuk.