3D kerítés típusok és kiszerelései

Számtalan megoldás létezik arra, hogy mivel kerítsük körbe a kertünket, ilyen mondjuk a táblás 3D kerítés is. Ezek a kerítések egy azon séma alapján, de négyféle verzióban készülhetnek el. Ezeken a főbb kategóriákon belül pedig a megrendelő végezhet némi változtatást, személyre tudja szabni a kerítését.

A 3D kerítés fémből készül, vasalatokkal erősítik meg, porfestékkel színezik igény szerint zöldre vagy szürkére és stílusos megjelenést tud biztosítani bármilyen terület köré felvonva.

A táblás kerítéseknek a 3D kerítés mellett van egy másik fő fajtája a 2D-s kerítés, azonban a 3D kerítések huzalai a 2D-vel szemben görbületekkel tarkított. Ezek a háromszög alakú hajlítások biztosítják a táblák extra merevségét. Ezeken a darabokon 2-3, illetve 4 hajlítás található az adott elem méretétől függően.

Ezen túlmenően a 3D kivitel kérhető horgonyzott verzióban, amelynek a lényege, hogy három ugyanolyan kerítéselemet hegesztenek össze ezzel erősítve a kerítés masszivitását. A másik variánsa a 3D kerítéseknek a sima porfestett és hajlított verzió, itt mindössze egy kerítéselem kerül fel a keretbe.