Final Fantasy VIII

Kevés játékfranchise alkotott olyan lenyűgöző részeket, mint a Final Fantasy. Az egyes epizódok és spin-offok egyik legmaradandóbb darabja a nagyszabású történetet és mélyreható témát ígérő Final Fantasy VIII, mely modern 3D-s látványvilággal és megható instrumentális zenével nyűgözte le a rajongókat. Az ikonikus játék ezúttal megújult köntösben kínál új izgalmakat iPhone-on és iPaden.
A mozifilmbe illő bejátszások észrevétlenül összefonódnak magával a játékkal.

Ezúttal a Balamb Garden katonai iskola diákja, Squall Leonhart bőrébe bújva kell teljesítened a kiképzést és vizsgákat, hogy csatlakozhass a SeeD nevű különleges erőkhöz.

A történet akkor veszi kezdetét igazán, amikor már felvettek a SeeDhez. A különféle küldetések során egy sor eseményben lesz részed katonatársaiddal együtt, melyek egy varázslónővel való harcban teljesülnek ki.

A játékban az innovatív Junction Systemmel megidézheted a Guardian Forces néven ismert teremtményeket, melyek mindegyike saját mágikus képességekkel ruházhatja fel karaktered, így magas fokú személyre szabhatóságra van lehetőség.

A fegyverek és páncélok fejlesztése helyett saját Guardian Force-odat kell fejlesztened, amely a képességek feloldása mellett statjaidat is javítja. Szerezd meg ellenségeid varázserejét a csaták során, hogy felturbózd Guardian Force-od és saját képességeidet egyaránt.

Indulj időtlen fantasykalandra a Final Fantasy VIII Remastered világában.