Az elhízás okai, és az LPG válasza a problémára.

Napjainkban, amikor egyre többen dolgozunk irodákban, már egyre többen küszködünk az elhízással, az immunrendszer gyors legyengülésével, ez pedig hosszú távon több káros hatással járhat. Nem mindenkinek van ideje arra, hogy rendszeresen mozogjon, a bőr elváltozásai pedig csak így lenne orvosolható, de talán így sem teljesen. Számukra találták ki az LPG kezelést, mely pár alkalom alatt képes látványos változást elérni a test különböző területein.
Az LPG technológia lényege, hogy egy független motorizált hengerekkel működő eszköz segítségével érjük el a bőr hibáinak kijavítását. Az egész testen alkalmazható a technika: has, derék, csípő, combok, tompor, far, karok és a hát különféle részein. A hengerek mozgásával tudunk különféle változásokat elérni, azaz ezeknek mozgása tudja befolyásolni, hogy zsírcsökkenést, feszesedést, vagy épp a nyirokkeringés helyreállását segíti –e elő a kezelés.
A zsírcsökkenést a kifelé irányuló görgőmozgásokkal tudjuk elérni. A görgős, vákuumos mozgás a zsírsejteket glicerinre és zsírsavra bontja. Ha a kezelést megfelelő ideig alkalmazzuk, kúraszerűen, akkor az érintett területek.