Fényt visz a képeidbe: Az Ultralighttal kihozhatod a maximumot a fotóidból.

Nem számít, hogy épp csak gyorsan lencsevégre kapsz valamit, vagy óvatosan megkomponálod a tökéletes képet – minden fotó mögött van egy történet, és a kép ettől válik igazán különlegessé. Ha szeretnéd méltó módon megörökíteni a pillanatot, csak bízd magad az Ultralightra.

Az alkalmazás tele van egyszerű, felhasználóbarát szerkesztőfunkciókkal, így neked nincs más dolgod, mint készíteni egy fotót, és már kezdhetsz is kísérletezni a számtalan izgalmas effekttel, amíg a fénykép igazán életre nem kel.
Az Ultralight fő szerkesztőeszközeit mind egyetlen képernyőn találod az appon belül.

Az alkalmazás kezdőképernyőjéről lépj a Library (Könyvtár) fülre a fénykép kiválasztásához, majd irány a Filter (Szűrő) lap, ahol rengeteg lehetőség közül válogathatsz, ha szeretnéd feljavítani és élettel telibbé tenni a képedet. A Edit (Szerkesztés) fülön egy sor egyszerűen használható szerkesztőeszközt találsz, amelyekkel többek közt módosíthatod a kép perspektíváját, elforgathatod a fényképet, átállíthatod a méretét, elmoshatod a fotó széleit, és kísérletezhetsz a különböző színkombinációkkal.
Prémiumtagsággal (Premium) olyan kifinomult szerkesztési funkciókhoz is hozzáférhetsz, mint például a maszkolás.

Ha haladó fotós vagy, az Ultralight Próval (mely alkalmazáson belüli vásárlással érhető el) lehetőséged nyílik a maszkolással való szerkesztésre is – igazán figyelemreméltó funkció. Jelöld ki a kép egy részét, és próbáld ki rajta az app különböző maszkolótechnikáit, például a kettős expozíciót és a ragyogást, vagy módosítsd a telítettséget és a tisztaságot.

Ugyanezeket a funkciókat a videóidnál is bevetheted, ha szeretnél valami igazán különlegeset alkotni – ha elég kitartóan kísérletezel a különböző beállításokkal, garantált, hogy követőidet is lenyűgözöd a lélegzetelállító végeredménnyel.

Az Ultralight felületén zökkenőmentesen böngészhetsz a különböző effektusok között. Intuitív kialakításának köszönhetően igazi élmény használni az appot – azt pedig végképp imádni fogod, ahogy a Filmtekercseden lévő képek egy kis fénnyel életre kelnek.