Legends of Runeterra: Ennek a harcolós kártyajátéknak nincs párja

Elő a varázskönyvet! A Legends of Runeterra hős bajnokokat keres.

A Riot Games League of Legendsének univerzumában játszódó Legends of Runeterra izgalmas újdonság a kártyagyűjtögetős stratégiai játékok világában. Idézd meg szövetségeseidet a kihúzott lapokkal, majd támadd meg velük ellenfeled, vagy védd ki a Nexusodra irányuló támadásokat – ha ugyanis ez az óriási drágakő elpusztul, vége a játéknak.
Játssz ki erős egységeket, és idézz seregpusztító varázslatokat – tégy meg mindent a győzelemért.

Minden kör olyan, mint egy életre-halálra menő taktikai kötélhúzás. Feláldozod Garent, a nemes harcost, hogy elpusztíthasd a félelmetes Trifarian Shieldbreaker egységet? Megidézed a romboló Avalanche varázslatot, vagy inkább későbbre tartogatod a manádat? Ha ügyes ellentámadásokat alkalmazol, egy pillanat alatt megfordíthatod a csata menetét.

Ráadásul ebben a részletgazdag, fantasztikus játékban kártyáról kártyára felépítheted álmaid pakliját. Ha például szeretnéd a csapatodban tudni a fürge Jinxet és az ő szuper megagyilkos rakétáját, ne várj tovább – vedd meg az összegyűjtött aranyból, és vesd be a következő mérkőzésen. Hidd el, jó szórakozás tesztelni a felfejlesztett paklit a mindentudó AI (mesterséges intelligencia) vagy az online játékosok ellen. Eljött az idő, hogy te is legendává válj!