Mennyi idő mire elkészül a szövegbélyegző?

Akár 15 perc alatt el is készíthető a teljesen egyedi szövegbélyegző, képpel, egyéni betűtípussal, szabadon választható színben. Ezáltal minden vállalkozó számára szinte azonnal elérhető ez a szolgáltatás. A céges bélyegző nem feltétele egy sikeres vállalkozásnak, azaz szebályok, rendeletek nem írják elő a meglétét. Ettől függetlenül előnyös, ha rendelkezünk egy saját, egyedi bélyegzővel, hiszen az ügyfelek megítélését sok esetben pozitívan befolyásolhatja.
Ennek több oka is van, de a legfontosabb talán az, hogy a megkérdezettek véleménye szerint az ügyfelek és a partnerek számára sokkal hitelesebbek azok, akik rendelkeznek egy saját, egyedi bélyegzővel – mert megbízhatóbbnak tűnnek. Azaz a céges bélyegző beszerzését pszichológiai okok teszik szükségessé.
Az egyedi bélyegző készítés nem is bonyolult feladat: akár online is elintézhető, azaz saját magunk is gondoskodhatunk róla, nem kell részletesen egyeztetni a bélyegző készítőivel. A szöveg, az adatok, a szín, a betűtípus online megadható, és ha szeretnénk a céges logót, aláírást felhelyezni a nyomtatott képre, azt is megtehetjük online, csak egy megfelelő formátumú másolat kell a kívánt képről.
A bélyegzőnek kizárólag a szöveglemezét kell helyben elkészíteniük a bélyegző készítő üzletben, a többi alkatrészt készen kapják a gyárból. Ennek köszönhető, hogy egy képpel, egyéni betűtípussal ellátott céges bélyegző elkészítési ideje alig több mint 15 perc.