Mosogatógép a pihentető napokért

Bevallom őszintén, hogy én nem szeretek mosogatni, sem semmilyen más házimunkát végezni és ezzel nem hiszem, hogy egyedül vagyok. Ne legyünk képmutatóak, az emberek többsége nem lohol haza csak amiatt, hogy kiteregethessen, elmoshassa a mocskos edényeket. Úgy érzem, hogy nekem van fontosabb dolgom is ennél, azaz tudok olyan dolgokkal is foglalkozni, melyek pénzt hoznak a házhoz, melyek kikapcsolnak, melyek emberi kapcsolatokba jelentenek befektetést.Ha tehetem, ha egy mód van rá megragadok minden alkalmat arra, hogy szabadulni tudjak a házimunkától, vagy hogy minimálisra csökkentsem az ezekkel töltött kötelező időt.

Nekem nagyon nagy életmódbeli fellendülést jelentett az a pillanat, amikor az új mosogatógépem beszerelésre került. Kicsi a konyhám, ezért egy keskeny mosogatógép fért csak be a konyhabútorba, de már ez a kis eszköz is rengeteget könnyít az életemen.

Ma már úgy állok neki főzni és enni is, hogy azonnal a mosogatógép megfelelő fakkjaiba teszem a piszkos edényeket, evőeszközöket. Azon túl, hogy ezzel megspórolom a mosogatás idejét még tisztább is a konyhám. Biztos ismeri mindenki az érzést, hogy milyen gusztustalanul tud kinézni egy csap amikor a kajamaradék, a szaft, a használt olaj elegye “díszíti”. Míg korábban leküzdve undorom ehhez hozzá is kellett nyúlnom míg elmostam az edényeket, most már ez az egész tapasztalat már csak az emlékeimben él a mosogatógép miatt. Azóta boldogabb, kiegyensúlyozottabb és kipihentebb is vagyok. Megérte ráfordítani ezt a 100 000 forintot.