Profi filmkészítés mindenkinek

Kristálytiszta képek, élénk színek, kiegyensúlyozott fények és árnyékok. A FiLMiC Pro mindenki számára lehetővé teszi a kiváló minőségű videók készítését és szerkesztését. Tényleg bárki belevághat, hiszen a FiLMiC Pro kompatibilis az iPhone kézmozdulatokon alapuló képernyőolvasójával, a VoiceOverrel is, így kisegítő lehetőségeivel kiemelkedik a videós appok közül.
[Képleírás: A FiLMiC Pro kezelői felületén egy vízszintes tájolású tengerparti jelenet látható. A VoiceOver be van kapcsolva, amit a bal alsó sarokban található, kerek, piros vezérlőikonon megjelenő, lekerekített sarkú, fekete négyzet jelez.]

Amit szeretünk benne: A VoiceOver-integrációval könnyű az eszközök közötti váltás, akár hollywoodi rendező (díjnyertes rendezők is forgattak már filmet iPhone-nal a FiLMiC Pro révén), akár lelkes amatőr vagy.
[Képleírás: A FiLMiC Pro kezelői felületén egy vízszintes tájolású tengerparti jelenet látható a Focus Peaking nevű funkcióval.]

Gyors tipp: Teljes mértékben kézivezérelhető az expozíció, a fókusz, a felbontás, a képarány, a képkockasebesség és még sok más.

Ismerd meg az alkotót: A FiLMiC Inc. alapítója és ügyvezető igazgatója, Neill Barham maga is nagyothalló. Elmondása szerint az alkalmazás vizuális kisegítő lehetőségeinek fejlesztésében kulcsszerepet kaptak a felhasználói visszajelzések, különösen Damashe Thomas, a VoiceOver-integráció fő tesztelőjének megjegyzései. „A kisegítő lehetőségek nemcsak az alkotónak, de mindannyiunknak fontosak, hiszen csak történetek és kommunikáció révén ismerhetjük meg jobban a környező világot” – mondja Barham. „Ha pedig szélesebb körből merítjük a történeteket, ez a megismerés még átfogóbb lesz.”