Roló irodába

Amikor a munkahelyünk árnyékolásán gondolkozunk, több szempontot is érdemes mérlegelni. Egyfelől, fontos megnézni az irodahelyiség tájolását, ez alapján pedig eldönteni, hogy külső vagy belső árnyékoló lesz az ideális választás.

Belső árnyékoló esetén a roló lehet az iroda legjobb barátja, hiszen nem cicomáz, mint a függöny, és nincs is vele annyi gond, egy egyszerű és még az iroda stílusába is stílusos megoldás. A következő szempont pontosan a hely stílusa, a roló egy kifejezetten minimalista stílusvilágot közvetít, így irodákba ideális választás az árnyékolás megoldására.

A klasszikus és rusztikus stílusvilágba például jobban illik a függöny, azonban a mai modern nagyvállalati irodák sokkal inkább a letisztult és minimalista ízlést részesítik előnyben. Az ilyen helyiségekbe pedig sokkal jobban illenek a rolók. Mondhatjuk, hogy így még dekoratív szempontot is betöltenek a rolók, ami nem utolsó szempont ugyebár.

Nemcsak a függöny dekorálhat, hanem a roló is lehet még stílusosabb választás sok helyre, mint a függöny! A rolók kiválasztásához meg kell nézni az ablak szerkezetet és méretet is, valamint a bukó-nyíló funkció esetében is jó tudni, hogy ez az árnyékoló mind a két nyíló verzióra is ideális megoldás.

Ami még hátra van, a színvilág és az esztétikai szempont mérlegelése, de ez már tényleg egyén függő. Aki színesebbet szeretne, annak van lehetősége olyat is választani, de az egészen egyszerű, szürke vagy fehér, esetleg krémszínű kiszerelések is elérhetőek a piacon. A jobbotlet.hu oldalán mindenképp érdemes körbenézni és tájékozódni a legjobb választás reményében!