A belföldi fuvarozás a járvány ideje alatt is fontos

A korona-vírus járvány negatív gazdasági következményei számos iparágot sújtottak. Rengeteg ember a mai napig sem tudott még teljesen helyreállni és a turizmus, illetve a szolgáltatásipar könyörögve imádkozik a járvány megszűnéséért. Viszont azt kell mondanunk, hogy Magyarországon az építőipar még mindig nagyon jól teljesít a jelenlegi körülményekhez képest. Ez egyben azt is jelenti, hogy szükség van továbbra is olyan belföldi fuvarozás szolgáltatású vállalkozásokra, melyek kitudják szolgálni a megrendelők igényeit.

A Konrad Daru hazai cég például pompásan teljesített ezen a belföldi fuvarozás területén az utóbbi években. A sikerének a kulcsa többek között egy olyan géppark kialakítása volt, mely minden szituációra tud biztosítani egy teherautót vagy darugépet. Nézzünk meg néhányat ezek közül.

A 21 tonnát nyomó daruval felszerelt MAN 8×4 tehergépkocsijuk minden olyan esetben ajánlott, amikor pótolhatatlan daruzási feladatok elvégzése szükséges. Ráadásul ez a golyódaru jelenleg országos szinten nyújtja a legjobb teljesítményt, bármilyen terepről is legyen szó.

Gyakran előfordulhat olyan eset, hogy a nehéz súlyú terhet hosszú távolságon át kell szállítani, akár úgy is, hogy nem túlzottan kedvező országutakat kell használni. A cég által javasolt DAF FX tehergépkocsi pompásan használható ebben az esetben, teljesen biztonságosan is megoldva a belföldi fuvarozást.

Vagy például a Scania járműveik a raklapos fémszerkezetek belföldi fuvarozására az egyik legjobb megoldás a piacon.

A hosszú évek sikeres együttműködései, a számok és az elégedett ügyfeleknek a dicsérő szava, mind a Konrad Daru megbízhatóságát igazolja a belföldi fuvarozásban.