A fém játszótéri eszközök a legjobbak

Háromgyerekes anyuka létemre az időm nagyrészét a gyerekeim életébe fektetem. A velük töltött minőségi idő fontossága nap mint nap erősödik bennem. Ami nagy öröm számomra, hogy a gyerekeim nem otthon gubbasztó fajták, nagyon szeretnek utazni, kirándulni, a szabad levegőn futkározni és persze játszani a többi gyerekkel.

Több parkban is jártam már velük az utóbbi években a város különböző pontjain, viszont ami nekem is és nekik is a kedvencük, azok a fém játszótéri eszközök. Számukra nyilván az élmény és a vonzó megjelenés miatt, számomra pedig a biztonságos kialakítás és a prémium minőség miatt. Néha bevallom akkora örömmel tudják élvezni ezeket a fém játszótéri eszközöket, hogy az jut eszembe bárcsak én is újra gyerek lehetnék. Ráadásul azt a játszóteret, ahova mi járunk egy gyönyörű erdő veszi körül, így a természet szépsége és a madarak csicsergése miatt is sokkal nagyobb öröm az ott töltött idő.

A fém játszótéri eszközök közül a játszóvár és ezen belül a toronycsúszda az, ami órákig letudja őket kötni, de természetesen a hintát és a drótkötélpályát is nagyon szeretik. Van egy térhálós játszóeszköz is, amivel még barátkoznak a legkisebb gyerek kivételével, aki viszont a homokozó iránt van különleges érdeklődéssel. A forgó, billenő eszközök is aranyosak, de amit én leginkább kedvelek, az nem más, mint az egyensúlyfejlesztő eszköz, hiszen láthatóan fejlődik a gyerekek mozgáskoordinációja.

Természesetesen bármely játszótér örömteljes perceket tud teremteni, viszont én mindenkinek ajánlani tudom a fém játszótéri eszközöket több év tapasztalata alapján.