Amiből sosem lehet elég: pólók

V-nyakú, kerek nyakú, kivágott, tapadós, bő, hosszú ujjú, rövid ujjú… számos lehetőségünk van, amikor pólót szeretnénk vásárolni. A pólók a ruhatárunk alapdarabjai közé számítanak. Pont ezért kell olykor nagyobb hangsúlyt fektetni rájuk is, hiszen a pólók nagyon hamar el tudnak használódni.

Sokan vetik be a kicsit elhasznált felsőiket pizsamának is, ezzel csökken a színvonala az egykor kedvenc pólónak. Vagy a piszkos munkára, mint egy otthoni festés, nagytakarítás is, gyakran az elhasznált pólók közül választunk bevetni való darabot. Ami persze érhető, viszont az újak beszerzése és a ruhatár pótlása is nagyon fontos. Nincs annál idegesítőbb, mint amikor kiderül, hogy az alapdarabnak számító sima fekete vagy fehér pólóink elhasználódtak, és elfelejtettük pótolni a hiányukat, pedig pont arra lenne szükség egy hétköznapi kollekcióhoz.

Sokszor pont ez a hátulütője, hogy annyira magától értetődőnek számít, hogy van fehér és fekete, vagy más egyszínű darab a szekrényben, hogy övön aluli támadásként élhetjük meg, amikor ennek ellenkezője derül ki a szekrény polcain. Érdemes tehát kellő figyelmet szentelni a gyűjteményünk állandó frissítésére, ebben van segítségünkre a polougynok.hu oldala, ahol mindenféle színben, méretben, kialakításban vásárolhatunk magunknak darabokat, ráadásul igen kedvezményes áron juthatunk hozzá ezekhez az alapdarabokhoz. Amikor nem szeretnénk nagyobb kiadást szánni néhány alapdarabra, akkor külön élmény, hogy ilyen jutányos áron, szinte tálcán kínálják fel nekünk a lehetőséget.