Koronavírus gyorstesztek kedvezményesen a Carbon Medicalnál

A koronavírus-fertőzés rendszeres tesztelése a járvány terjedésével szembeni küzdelem egyik legfontosabb eszköze. A folyamatosan végzett tesztelés naprakész és hiteles információkat adhat egészségi állapotunkról még abban az esetben is, amikor észrevétlenül, akár tünetek nélkül fertőződünk meg a vírussal.

Aktuális fertőzés kimutatása

Az aktuális fertőzöttség diagnosztizálására szolgáló teszteknek két típusa van: a PCR-teszt, amely laboratóriumi körülmények között végzett, a vírus RNS-ét kimutató, polimeráz láncreakción alapuló teszt, valamint az antigén gyorstesztek, amelyek akár otthon is elvégezhetők, emellett pedig típustól függően akár 98,99 százalékos pontossággal, 10 perc alatt eredményt mutathatnak a fertőzöttségről.

Ellenanyagok kimutatása

Emellett rendelkezésre állnak azok a koronavírus antitest gyorstesztek, amelyek segítségével vér mintából megállapíthatjuk, hogy átestünk-e már korábban a fertőzésen, vagy a védőoltást követően termelődött-e koronavírus elleni antitest a szervezetünkben. Az ellenanyag gyorstesztek elvégzése egyszerű, egy ujjbegyszúró tű segítségével kell megszúrni az ujjunkat, ezután kettő csepp vért, majd pufferoldatot kell a tesztkazettára csepegtetnünk, és várni az eredményre, ami 10 perc alatt megjelenik.

Miért érdemes koronavírus tesztet vásárolni?

A fertőzöttségünkkel kapcsolatos, aktuális információk azért is fontosak, mert az időben diagnosztizált fertőzés kulcsfontosságú annak érdekében is, hogy a vírus terjedését meggátolhassuk. Ezen tesztek alkalmazása ráadásul típustól függően már szinte semmiféle kellemetlenséggel nem jár, így az bárki számára könnyen alkalmazhatóak.

Ha valaki a járvány elleni védekezés, megelőzés és felismerés kapcsán tudatosan tervez, akkor ráadásul számottevő kedvezményekre is szert tehet. Jelentős megtakarítás érhető el például több koronavírus teszt egyidejű vásárlása esetén csomagkedvezménnyel, de az egyes, eltérő típusú, tehát az aktuális és már lezajlott fertőzés diagnosztizálására alkalmas, komplett tesztcsomagok is kedvezménnyel vásárolhatók meg a Carbon Medicalnál, mely kiváló választás azok számára, akik átfogó képet kívánnak kapni egészségi állapotukról.

A vásárlás összértékére is érdemes figyelni, hisz így akár ingyenes kiszállítással is megrendelhetők a koronavírus tesztek a Carbon Medical webshopból. Ezen felül az egyes gyorstesztek egyedi akcióira is érdemes figyelni. Ha pedig nagy tételben kíván gyorsteszteket vásárolni, egyedi ajánlat kérésére is van lehetőség A Carbon Medical elérhetőségei egyikén. A megbízható helyről, webshopból vásárolt tesztek alkalmazásával biztos lehet abban, hogy a vírusfertőzöttség állapotáról a lehető leghitelesebb információkhoz juthat.